Bitcode Prime hyväksymät fiat-valuutat

Kuten olemme jo maininneet, Bitcode Prime ei ole tarkoitettu aloittelijoille.

Mikä on Bitcode Prime? Se edustaa viime kädessä kehittynyttä kaupankäyntialustaa, jossa on spot- ja marginaalikauppavaihtoehtoja käyttäjille, joilla on jonkin verran aiempaa kryptokilometritietoa. Koska käyttöliittymässä on niin paljon vaihtoehtoja, aloittelijat saattavat hämmentyä kaikista vaihtoehdoista.

Niille, joilla on kryptohistoriaa, on kuitenkin helppo ihastua kaikkiin vaihtoehtoihin. Bitcode Prime tarjoaa esimerkiksi Over the Count (OTC) -palveluita suurille kaupoille (yli 100 000 dollaria).

OTC-palvelut ovat yksilöllisiä, ja niissä on usein oma tilinhoitaja, joka hoitaa kaikki kaupankäyntitarpeesi. Ajattele sitä ikään kuin concierge-kryptosijoituspalveluna.

Mitä muuta alusta tarjoaa? Bitcode Prime pitää tilauskirjaa, joka ei näy muille markkinoille ja jota kutsutaan pimeäksi kirjaksi. Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat asettaa peliin suuria kauppoja ostamaan ja myymään näyttämättä kättään muille sijoittajille.

Miksi pimeä varasto on niin tärkeä joillekin kauppiaille? Koska kun ylimitoitetut toimeksiannot tulevat muiden kauppiaiden tietoon, se voi aiheuttaa markkinoilla epäsuotuisia muutoksia.

Tulos? Halutun hinnan saaminen voi osoittautua haastavaksi. Onneksi voit välttää suuren osan tästä ei-toivotusta liikkeestä dark poolin avulla.

Bitcode Prime palvelut eivät lopu tähän. Nautit myös heidän panospalvelustaan. Tämän palvelun avulla käyttäjät voivat saada tuottoa digitaalisesta omaisuudesta, joka muuten saattaisi jäädä käyttämättä tai hallussaan.

Bitcode Primein hyväksymät fiat-valuutat

Monet alustat, erityisesti aloittelijoille tarkoitetut, osoittautuvat varsin rajallisiksi hyväksymiensä valuuttojen suhteen. Näin ei kuitenkaan ole Bitcode Primein kohdalla. Mitä tulee fiat-valuuttoihin, Bitcode Prime hyväksyy:

  • Yhdysvaltain dollareita (USD)
  • eurot (EUR)
  • Japanin jenit (JPY)
  • Englannin punta (GBP)
  • Kiinan juanit (CNY)

Kuten näet, fiat-valuuttaa tukee hallitus. Ne edustavat maailman kansakuntien laillisia valuuttoja. Se, kuinka paljon kullakin näistä fiat-valuutoista käytetään, tunnetaan kaupankäynnin volyymina.

Bitcode Prime tukee SWIFT-, SEPA-, kotimaan- ja tilisiirroilla tehtyjä nostoja ja tapahtumia. Alusta varoittaa, että nostot ja talletukset voivat kestää yhdestä viiteen päivää.

Tästä huolimatta henkilökohtaiset kokemuksemme viittaavat siihen, että monet tapahtumat kestävät vähän yli 24 tuntia. Entä maksut? Useimpien hyväksyttyjen kryptojen tallettaminen on ilmaista. Joissakin tapauksissa on kuitenkin pieni osoitteen perustamismaksu.

SEPA-talletukset ovat ilmaisia. Jos olet Euroopan unionin kansalainen, Bitcode Prime palvelut ovat erityisen käteviä. Tämä johtuu siitä, että kuulut SEPA-maiden luetteloon.

Entä pankkitili ja tilisiirrot Yhdysvalloissa? Niistä peritään yleensä 5-25 dollarin maksut. Yhdysvaltain ulkopuolelle tehtäviin tilisiirtoihin kannattaa varautua 10 dollarin maksuihin.

Bitcode Prime antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kuudella eri fiat-valuutalla. Eikä sinun tarvitse käydä muissa kryptopörsseissä ennen kaupankäynnin aloittamista. Tämä toiminnallisuus on jyrkässä ristiriidassa Bittrexin kaltaisten yritysten kanssa, jotka sallivat vain kryptovaluuttakaupan.